1 jarig abonnement Samsung Galaxy Note 4

1 jarig Galaxy Note 4 abonnement

De Samsung Galaxy Note 4 is op moment van schrijven de nieuwste phablet van Samsung. Samsung heeft met de Note reeks een trend gezet die andere providers ook hebben opgepikt. Uniek aan de Note 4 is natuurlijk de grote afmeting, een 1 jarig abonnement Samsung Galaxy Note 4 is dan ook niet geschikt voor iedereen. Wil jij je toestel graag in je broekzak? Bekijk dan een andere toestel. Is een groot formaat perfect voor jou? Kies dan de Galaxy Note 4.

Scherm

Het toestel heeft een QHD-display van maar liefst 5.7 inch, de grootste van het moment. De scherpte van het scherm is zeer goed met een resolutie van 2560 bij 1440 en daarmee een PPI van 515. Ook het contrast en de helderheid van het toestel zijn zeker bovengemiddeld goed.

Overige eigenschappen

De Galaxy Note 4 heeft een 2.7 Ghz-quadcoreprocessor en draait op Android Kitkat 4.4. Inmiddels is Android 5 uitgekomen, dus kunnen we voor dit toestel binnenkort een update verwachten. De camera aan de achterkant van het toestel heeft maar liefst 16 megapixels en aan de voorkant zit een camera met 3.7 megapixels. Omdat een groot toestel veel stroom gebruikt is het toestel voorzien van een 3220mAH accu, groot genoeg om de hele dag met je telefoon aan de slag te gaan.

Interesse gekregen in een 1 jarig Samsung Galaxy Note 4 abonnement? Vergelijk dan hierboven alle aanbieders.

Meer weten over de Note 4? Bekijk onderstaande video: