1 jarig abonnement Samsung Galaxy S4 Mini

1 jarig abonnement Samsung Galaxy S4 Mini

Op deze pagina kunt u een 1 jarig abonnement Samsung Galaxy S4 Mini uitkiezen. We vergelijken hier zo veel mogelijk aanbieders zodat u het beste abonnement kunt uitkiezen.

De Samsung Galaxy S4 Mini is het kleine broertje van de Galaxy S4. Het is zeer begrijpelijk dat Samsung ervoor gekozen heeft een kleinere versie van de S4 uit te brengen. Het normale toestel is namelijk al zeer populair maar veel mensen vinden het toestel met zijn 5 inch scherm toch aan de grote kant.

Het scherm is één van de onderdelen waar de Galaxy S4 Mini echt in uitblinkt. Het toestel heeft een schermformaat van 4.3 inch en een resolutie van 540 bij 960 pixels. Het scherm is bovendien zeer helder en de kleuren zijn mooi. De behuizing van de S4 Mini is net als bij zijn grote broer gemaakt van hoogwaardig plastic. Hierdoor kan de telefoon zeker tegen een stootje en vormen er niet snel zichtbare krassen.

Het besturingssysteem dat op de Samsung Galaxy S4 Mini draait is Android, versie Jelly Bean. Hierdoor zijn de mogelijkheden met het toestel zeer groot en heb je vrijwel geen beperkingen die Apple telefoons meestal wel hebben. Samsung heeft bij de S4 Mini, zoals ze meestal doen, een skin over Android heen geplaatst genaamd TouchWiz. Hierdoor heeft het toestel een echte Samsung interface en een aantal extra features die niet standaard in Android zitten.

Op het gebied van de hardware doet de Galaxy S4 Mini het goed, zeker in vergelijking met andere toestellen van dit formaat. Er zit een dual-core Qualcomm Snapdragon 400 processor in de telefoon met 1.7Ghz rekenkracht. Verder zit er een werkgeheugen van iets meer dan 1500MB in en een intern geheugen van 8GB dat middels MicroSD is uit te breiden tot 64GB. Aan de voorkant van het toestel is een 1.9 megapixel camera te vinden voor bijvoorbeeld Skype. Wil je mooie foto's maken dan kan je het beste de camera aan de achterkant van 8 megapixel gebruiken.

Al met al is een 1 jarig Samsung Galaxy S4 Mini abonnement een zeer goede keus. Het toestel kan eigenlijk alles en is redelijk betaalbaar. Bovendien kan je na een jaar een nieuwe telefoon uitzoeken met 1 jarig abonnement, of bijvoorbeeld een simonly nemen indien je nog tevreden bent over de Samsung Galaxy S4 Mini.Wilt u een abonnement Galaxy S5 mini vergelijken? Klik dan op de link.

1 jarig abonnement Samsung Galaxy S4 Mini