1 jarig abonnement Galaxy S5

1 jarig abonnement Samsung Galaxy S5

1 jarig abonnement Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 is zoals we van de Samsung Galaxy lijn gewend zijn een telefoon die meedoet in het hoogste segment. Het toestel is waterbestendig en daarmee zeker vernieuwend te noemen. Het IP67-certificaat geeft aan dat het toestel maar liefst een half uur lang op een meter diepte kan liggen. Op zoek naar een nieuw toestel? Overweeg dan zeker een 1 jarig Samsung Galaxy S5 abonnement.

Scherm

Het scherm van de Galaxy S5 is zoals we gewend zijn van Samsung wederom van hoge kwaliteit. Het toestel is voorzien van een 5.1 inch super amoled scherm met een full-HD resolutie. Het scherm is dus zeer scherp en heeft veel contrast. De slimme software van de S5 zorgt er bovendien voor dat het scherm onder alle omstandigheden goed leesbaar is.

Behuizing

In tegenstelling tot wat werd verwacht is het toestel wel weer van plastic gemaakt in plaats van metaal. Wat ons betreft een teleurstelling, omdat metaal een meer chique uitstralng heeft dan plastic. Het voordeel van plastic is het lichte gewicht en de stevigheid van de behuizing.

Besturing

De Galaxy S5 is uiteraard voorzien van Android. In dit geval gaat het om 4.4 KitKat. Zoals gebruikelijk heeft Samsung de eigen Touchwizz interface over de Android software heen gezet. Het geheel draait op een Snapdragon 801-processor met maar liefst 2.5Ghz en vier kernen.

Overig

De camera heeft een resolutie van 16 megapixels. De foto's zijn dus van zeer goede kwaliteit. Met name door de kwalitatieve camerasensor. Verder heeft de Samsung Galaxy S5 een vingerafdrukscanner om uw toestel goed te beveiligen. Een andere leuke feature is de hartslagmeter die op de achterkant van het toestel te vinden is.

Al met al is de S5 een kwalitatief zeer goede telefoon. Een 1 jarig abonnement Samsung Galaxy S5 is wellicht wat aan de dure kant, maar is het zeker waard. Door goed te vergelijken kunnen de kosten bovendien binnen de perken blijven.

Meer weten over de Samsung Galaxy S5 1 jaar abonnement? Bekijk deze video: